Költöztetés

Tapasztalt munkatársaink biztosítják a gyors és biztonságos költöztetést. Lakások költöztetése, irodák költöztetése Lakossági és vállalati költöztetést egyaránt vállalunk - szakszerű és gondos lebonyolítással.

Vállaljuk lakások teljeskörű költöztetését a csomagolástól a bútorok szét- és összeszereléséig. Cégek részére akár teljes irodák átpakolását és költöztetését is biztosítjuk. Költözés esetén maximális odafigyeléssel járunk el, ezzel óvjuk az ügyfeleink ingóságait és ingatlanját.

Költöztetési szolgáltatásunk alapvetően Budapesten és Pest megyében vehető igénybe, vállalunk Budapestről vidékre vagy vidékről Budapestre történő költöztetést is.

Tehertaxi, bútorszállítás

1-2 tételből álló bútorok szállítását egyedileg készített árajánlat alapján végezzük. Keressen minket telefonon vagy e-mailben és kollégánk a megadott adatok alapján elkészíti az egyedi árajánlatot!

Vállaljuk bármilyen bútor vagy háztartási gép szállítását, amely nem haladja meg a 2mᶟ-es térfogatot. Ilyenek lehetnek a hűtőgép, mosógép, tűzhely, mosogatógép, hűtőláda, televízió, szekrény, asztal, ágy, komód vagy pár zsák ruha.

150 kg-nál nehezebb vagy 2mᶟ-es térfogatnál nagyobb gépek, bútorok vagy egyéb eszközök szállítását is vállaljuk. Például: zongora, pianínó, páncélszekrény, stb...

Lomtalanítás

Lomtalanítási szolgáltatásunkat rövid határidővel és hatékony lebonyolítással végezzük. Lomtalanítás keretein belül elszállítunk bútorokat, nagyobb méretű tárgyakat és háztartási gépeket, hibás műszaki cikkeket, irodai eszközöket, iratokat és papírt, illetve bármilyen lomot vagy ingóságot, ami feleslegessé vált. Teljes lakás vagy iroda kiürítést vagy hagyaték felszámolást rövid határidővel, hatékonyan elvégezzük.

Zöldhulladék elszállítás

A kertekben képződő növényi hulladékok elszállítása és azok szakszerű elhelyezése komposztálhatóság szempontjából.

Az elszállítható zöldhulladékok lehetnek: Avar, lenyírt fű, fanyesedék, ágnyesedék, bokornyesedék, farönk, ág, gally, lomb, bokor, cserje, falevél, levél, faforgács, fűrészpor, gyom és bármilyen levágott növényzet.

Fuvarozás

Minden ami szállítható! Ezen szolgáltatásunk bármilyen tárgyra érvényes, amit lehet 3.5t össztömegű kisteherautóval szállítani. Vállaljuk kis csomagok, nagy csomagok, túlméretes csomagok, dobozolt áruk, raklapos áruk, zsákolt áruk, páncélszekrény, zongora, pianínó, stb.. szállítását.

A szállítandó tárgyak sokrétűsége miatt telefonon vagy emailben tudunk árajánlatot adni. Szükség esetén ingyenesen felmérjük a helyszínen a szállítandó tárgyakat.